Το blog είναι αφιερωμένο στο υπέροχο Αιγαίο αλλά φυσικά και στο Ιόνιο πέλαγός μας. Μικρά αφιερώματα στα αγαπημένα μας νησιά που κάνουν περήφανη την Ελλάδα για την ιστορία τους και την ομορφιά τους

Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Πρώτο βραβείο για το Γυμνάσιο Λιβαδοχωρίου της Λήμνου

Πρώτο βραβείο για το Γυμνάσιο Λιβαδοχωρίου και σημαντική διάκριση για το ΕΠΑΛ ΜύριναςΣημαντική διάκριση για το ΕΠΑΛ Μύρινας

Ο Δήμος Λήμνου συγχαίρει θερμά το Γυμνάσιο Λιβαδοχωρίου και το ΕΠΑ.Λ. Μύρινας για τις σημαντικές διακρίσεις τους.

Το Γυμνάσιο Λιβαδοχωρίου Λήμνου συμμετείχε και διακρίθηκε στον 7ο εθνικό διαγωνισμό etwinning. Η καινοτόμος δραστηριότητα που σχεδίασαν, εφάρμοσαν και κατέθεσαν οι μαθητές με θέμα «Γνωρίζουμε τα βότανα και τα μικρά φυτά της Λήμνου – Καλλιεργούμε και μαγειρεύουμε τον αύκο», είχε λάβει το 1ο βραβείο και στον διαγωνισμό «Μάθηση και φυσικές επιστήμες» της Μαθητικής Πρωτοβουλίας.

Η τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012 στην Αθήνα.
Το ΕΠΑ.Λ. Μύρινας, μετά από αίτηση που κατέθεσε στο Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (Ι.Κ.Υ.), η οποία και εγκρίθηκε θα συμμετάσχει στη Πολυμερή Σχολική Σύμπραξη με τίτλο «Το τοπίο ως καθρέφτης» διάρκειας δύο ετών, με σχολεία που βρίσκονται σε τρεις ηπείρους.

Τα συγχαρητήρια απευθύνονται φυσικά και στους καθηγητές των μαθητών, αλλά και σε όσους στηρίζουν την σχολική κοινότητα, χωρίς την συνδρομή των οποίων δεν θα ήταν εφικτές τόσο σημαντικές διακρίσεις.